PRODUCT | ||
Rundvlees | tijd | of |
Brisket | 12 – 20 uur | 2,5 uur per kilo |
Beef ribs | 4 – 10 uur | |
Rib roast / Cote de Boeuf | 1 – 4 uur | 0,5 uur per kilo |
Steak heel | 1 – 3 uur | 0,5 uur per kilo |
Runderworst | 0,5 – 1,5 uur | |
Tri-tip / liesstuk / ezeltje | 1,5 – 3 uur | |
Rollade | 1,5 – 3 uur | 1,5 uur per kilo |
Steak high and fast | 10 – 15 minuten | 2 x 1,5 à 3,5 min. per kant |
PRODUCT | ||
Kalfsvlees | tijd | of |
Kalfsvlees roast / hele delen | 1 – 1,5 uur | 1 uur per kilo |
Kalfsvlees, koteletten, steaks | 10 – 15 min. | 5 à 7 min. per kant |